Baba-Mama és JÁTÉK webáruház

BabaMarket

Úszópelenka

2018. május 04. - babamarket

Bármennyire is cuki, és hiszel abban, hogy nem történik a babáddal baleset a vízben, mikor strandolni mentek mindenképp úszópelenkával menjetek be a vízbe. Az úszópelenka feladata az, hogy szivárgásmentesen bent tartsa azt, ami az úszópeluson belül történik, így nem okoz kellemetlen perceket neked a babád.

Úszópelenka tulajdonsága

A legtöbb úszópelenka anyaga kívül víztaszító, ezért könnyen meg fog száradni, belül nedvszívó, és bár a gyártók azt ígérik, hogy soha semmi onnan ki nem jön, azért ezt kezeljük helyén. Az úszópelenkát tépőzárral, és kötőzsinórral is érdemes a babádra erősíteni (vigyázz, hogy ne legyen extrém szoros), és érdemes pancsizás után azonnal ellenőrizni a tartalmát. Kétféle úszópelenka létezik: választhatod a moshatót, amit többször használhatsz (ezt nyaralásra ajánljuk, ahol 2-3 ilyen pelussal egy hetet könnyedén elnyaraltok) vagy van az eldobható változata, ami használat után eldobandó. Figyelj arra, hogy mindig a megfelelő méretű úszópelenkát válaszd, mert a kicsi szoros, a nagy pedig nem véd meg a szennyeződéstől.

uszopelenka.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://babamarket.blog.hu/api/trackback/id/tr2813850934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása