Baba-Mama és JÁTÉK webáruház

BabaMarket

Playmobil játékok

2018. április 14. - babamarket

A Playmobil az egyik legismertebb játékká vált mára, az egész világon. Ha te nem is ismered, kérdezd meg a gyerekedet, hogy melyik Playmobil játékot szeretné: biztosan van kedvence. A Playmobil, tulajdonképpen a LEGO versenytársa: éppúgy mint a híres dán márkából a Playmobil játékokból is rengeteg fajta van. A Playmobil kifejezetten lányoknak és kisfiúknak is készít játékot: a lányoknak szobákat, kiskirálylányos játékokkal kedveskedik a kissrácok pedig (például) szolgálati rendőrautóval tudnak játszani (persze, több mint 100 féle Playmobil játék van).

 

Playmobil játékok

 

A Playmobil játékok készségfejlesztők, természetesen nem tartalmaznak BPA-t a színes festék is ártalmatlan. A Playmobil játékok segítik a finommotorikus mozgást, növelik a gyerekek kreativitását, és szuper közös időt teremtenek együtt.

playmobillogo_large.png

A bejegyzés trackback címe:

https://babamarket.blog.hu/api/trackback/id/tr4813816044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása