Baba-Mama és JÁTÉK webáruház

BabaMarket

Játszószőnyeg: amit imádnak a babák

2017. október 31. - babamarket

Képzeld el, hogy baba vagy, a hátadon fekszel. Semmit nem látsz a világból a plafonon kívül, amikor egy csapásra megváltozik minden. Puha szőnyegre tesznek, halk, kellemes zene szól, különleges, eddig nem látott színek, és kellemes tapintású figurák vannak feletted. El kell érned, mert szeretnéd. Nyújtózkodsz, gügyögsz. Élvezed a babaságot. Olyan jó minden.

játszószőnyeg babáknak

Ezt érzi a babád a játszószőnyegen

Persze, pontosan nem tudjuk mit, de valami ilyesmit érez a babád akkor amikor a játszószőnyegen fekszik (eleinte szigorúan hason, később ahogy pörög forog, háton is). Izgalmat, mert végre történik valami. Különleges színeket, és formákat, amiket eddig nem látott. Kellemes puhaságot, mintha csak az ágyikójában lenne, és egyszerre a határtalan szabadságot, mert pöröghet, foroghat, miközben imádja a zenét és a fényeket, amiket a játszószőnyeg ad ki magából.

Kell-e játszószőnyeg?

Bár pszichológusok szerint a várandósság alatt az anyukák szinte mindent megadnának a babának, tény, hogy nem mindenre lesz szükség, és ezzel lehet csökkenteni a költséget. Nem biztos, hogy kell vízhőmérő, mert a kezed is elég megállapítani a víz hőfokát. Teljesen feleslegesen veszed meg neki a tizedik bodyt, mert kinövi, és nem kell a  15-16-os méretű márkás babacipő sem 15-20000 forintért, egy olyan babának, ki egyébként még nem tud járni.

Babaszőnyeg, játszószőnyeg viszont kell, mert a játszószőnyeg puha. Oda teszed, ahova akarod, ezért nem a hideg padlón van a baba (lesz ott sokat, mert nem tud onnan leesni, szóval ideális hely) miközben pörög forog, meg akarja szerezni a játékokat. Egyszerűen kellene az ingerek, kell, hogy fejlődjön a mozgása, kell, hogy megismerje a színeket, és kell, hogy folyamatosan valamilyen inger érje.

Így érdemes játszószőnyeget venni

Íme pár hasznos tanács, miért érdemes játszószőnyeget venned:

1: A színek miatt - bár a babád eleinte nagyon különlegesen, és furán lát, ahogy nő egyre jobban, és kifinomultabban teszi, és ekkor már imádja a színeket, melyek tudat alatt inspirálják is.

2: A játékok miatt - a játszószőnyeg hídján mindig van plüssjáték, csörgő, amit eleinte ott a hídon tudsz használni, és ott játszik vele a baba, később azonban le tudod szerelni őket, és később külön játékok lesznek

3: A hang miatt - nem véletlen van az a dal, és ilyen hangosan a játszószőnyegeken. Tesztelték, és úgy vették észre, hogy ezzel fejlődik a legjobban gyerek hallása, ez nyugtatja meg a legjobban őt.

4: Mindig veled - a babának fontos vagy, ezért szeret mindig ott lenni ahol te vagy. A játszószőnyeget oda teszed, ahova akarod, sőt, magaddal is viheted akár utazáskor, akár vendégségbe

5: És legutoljára, mert fejleszt - Ha belegondolsz a játszószőnyeg hat a mozgásra, a látásra, és a hallásra is. Van, olyan másik játék, ami ennyire leköti a babádat úgy, hogy közben tanul is?

 

Ha eldöntötted, hogy szeretnél játszószőnyeget (egyébként szuper ajándék is, mert ez az aminek mindenki örül) akkor kattints ide, és nézz szét nálunk: JÁTSZÓSZŐNYEG

A bejegyzés trackback címe:

https://babamarket.blog.hu/api/trackback/id/tr9913095334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása