Baba-Mama és JÁTÉK webáruház

BabaMarket

Itatópohár

2018. április 10. - babamarket

Az itató pohár (amit tanulópohárnak, vagy ivópohárnak is neveznek) lesz az a pohár, amiből megtanul inni a babád, később pedig ezt használja majd. Többféle itatópohár létezik: választhatsz csőrös ivópoharat (ekkor apró csőrszerű a pohár végződése, amiből a baba könnyen tud inni) létezik szívószálas itatópohár (ez remek megoldásnak tűnik, de ne feledd el, hogy csak a nagyobbaknak, mert egy pici baba nem tudja hogyan kell a szívó szálat használni arra meg kell tanítanod).

Itatópohár jellemzői

 

Az itatópoharakat ergonomikus kialakítás jellemzi: a pici kezeknek megfelelő helyre tett fülekkel a baba könnyebben fogja meg, a legtöbből a perem bármelyik oldaláról lehet inni. Természetesen a jó minőségű itatópohár BPA mentes, könnyen tisztán tartható, és akár mosogatógépben is mosogatható, továbbá olyan fedőjük van amelyikkel légmentesen zárhatók.  (Az már csak extra, hogy az itatópohár lányos, és fiús színváltozatban is kapható, az áruk alacsony, és nagyjából 12 hónapos kortól már nyugodtan rászoktathatod a babádat)

avent_elso_ivopohar_260ml.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://babamarket.blog.hu/api/trackback/id/tr3713816028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása