Baba-Mama és JÁTÉK webáruház

BabaMarket

Tricikli, háromkerekű bicikli

2018. április 22. - babamarket

Először felül, aztán megy, majd jön a pici motor (független attól, fiú vagy lány) ezt követően pedig a tricikli. A tricikli nem más mint háromkerekű bicikli amelyik a kettő hátsó kereke miatt sokkal stabilabb, ideális arra, hogy a gyereked megtanulja, hogy utána biciklizni is tudjon.

Tricikli, háromkerekű bicikli

Rengeteg fajta triciklit találsz: vannak a klasszikusak, az akár babakocsira hasonlító, extrákkal teli háromkerekű biciklik, az állatfigurások. Legyen bármilyen is a tricikli, a triciklit nagyjából 3 éves kortól ajánljuk és egészen 20-25 kilóig tudod használni.  A legtöbb triciklit - ha szeretnéd - meg tudod vásárolni tolókormányos verzióban is, azaz amíg a gyereked még bizonytalan, jobb, ha te kormányzol. A tricikli egyébként nélkülözhetetlen játék pillanatok alatt a kedvence lesz, hiszen a legtöbb kényelmes ülőrésszel készül, könnyen irányítható, fejleszti a koordinációs készséget, és a motorikus képességeket. Arról nem is beszélve, hogy a triciklizés közben a gyerek elfárad.

Olcsó tricikliért keresd fel a webshopunkat: www.babamarket.hu

tricikli.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://babamarket.blog.hu/api/trackback/id/tr5813816080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása