Baba-Mama és JÁTÉK webáruház

BabaMarket

5 babakocsiválasztó tipp

2017. november 30. - babamarket

Biztosan rengeteg olyan tippet olvastál már, hogyan kell babakocsit választani: mi most összegyűjtöttünk neked 5 olyan tippet (érvet) amit még sehol nem olvastál. Íme az 5 babakocsiválasztó tipp, tanács.

cam-combi-family-multifunkcios-babakocsi.jpg

5: Hagyd, hogy a férfi válasszon.

Vagy azért mert technikai termék, vagy mert az olyan alfahímes, vagy azért, mert drága, vagy mert büszke apukaként majd szeretné ő is tolni: nem tudjuk, mert nem készült semmiféle felmérés, de az autósülés, és a babakocsi (az újszülött és a sport is) azok a termékek, amelyeket szeretik kiválasztani a férfiak. A legfontosabb tipp tehát az, hogy hagyd a leendő apukát babakocsit választani. Persze, irányíthatod kicsit, de hagyd, hogy ő válasszon: büszke lesz rá, és számíthatsz arra, hogy tolni fogja.

4: Mire használod, és hol

Teljesen más típusú babakocsit érdemes választanod akkor, ha városi anyuka vagy, és a viacolorral kirakott sétálóutcában fogod a kocsit/kicsit tologatni, miközben kirakatokat nézegetsz, és néha megállsz fagyizni, mint akkor ha külvárosi, lakóparki, ezért göröngyös úton, sárban, és vízben is helyt kell állnia, és akkor is ha fitnesszlédi (tudjuk, hogy nem így kell írni) vagy, és már a szülés utáni második napon mennél futni, vagy sportolni. Az előbbi esetben válassz divatos, nem extrém strapabírót, ha lakóparki vagy, akkor legyen jó a rugózása, és strapabíró, ha pedig fitnesszlédi vagy, akkor választhatsz háromkerekű, futóbabakocsit is.

3: Mikori a baba?

Nagyon kevesen figyelnek arra oda, hogy a baba születési időpontja hatással lehet a babakocsi kiválasztásakor arra, melyiket veszed meg. Ha a babátok télen fog megszületni akkor eleve olyan kocsit érdemes választani amibe overallal együtt belefér (ilyenkor a szűkítőt számold bele), ha pedig nyári, és kevés ruhában fogod sétáltatni, akkor arra érdemes figyelni, hogy a baba ne vesszen el a kocsiban.

2: Extrák

Nem fogod tudni megállni az extrákat, ezért akkor gondolkodsz jól, ha inkább egy jobban, eleve néhány extrával felszerelt babakocsit választasz a „fapadosabb” típus helyett, és később jössz rá, hogy kellett volna esővédő, napernyő, szúnyogháló, jó lenne egy felakasztható pelenkázótáska (mert kicsi a hely pakolni) és – mondjuk – egy szuper kulacs, plusz lábzsák. Nem csak az a baj, hogy ezeket utólag kell megvenned – hidd el, egy vagyon lesz – hanem az is, hogy addig nem fogod szeretni a babakocsidat, mert  nem olyan mint amilyet elképzeltél.

1: Funkciók

Talán ez a legfontosabb. Újszülöttnek mindig a kombinált babakocsikat ajánljuk, mert a kombinált babakocsi a teljes kényelmet, és a maximális biztonságot nyújtja a babának és az anyukának is. Tele van extrákkal (könnyű, fordulékony, dönthető a háttámlája, a kerekei bolygósíthatóak, könnyű irányítani őket, számtalan esetben extrákat tartalmaznak), de a legfontosabb, hogy a babád újszülött kortól, akár 36 hónapos koráig tudja használni. Később szükséged lesz egy sportbabakocsira is, amikor a baba már stabilan ül.

Babakocsiért ide kattints: https://babamarket.hu/babakocsi/kombinalt-babakocsi, ide kattintva pedig a sport babakocsijainkat találod: https://babamarket.hu/babakocsi/sport-babakocsi

A bejegyzés trackback címe:

https://babamarket.blog.hu/api/trackback/id/tr3213137080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása