Baba-Mama és JÁTÉK webáruház

BabaMarket

Baba úszógumi

2018. április 28. - babamarket

A babád imádni fogja a nyarat, a vízpartot, és a vizet: neked pedig a biztonságáról kell gondoskodnod, erre több megoldásod is van. Fontos, hogy strandoláskor az alapszabályokon túl (ne vidd napra a legnagyobb melegben, és UV sugárzásban, mindig pótold a folyadékot, ha nem szobatiszta, úszópelusban menjetek a vízbe), mindenképp baba úszógumiban, karószóban menjetek a vízbe.

Baba úszógumi választása

A baba úszógumi előnye, hogy bele tudod ültetni a babádat (a baba úszógumi nagyobb, kényelmesebb, biztonságosabb, mint a sima úszógumi), és kényelmesen tudtok játszani, viszont korlátozza a pancsolásban. A babáknak tervezett úszóguminál nagyon oda kell figyelned ne csússzon ki belőle a baba (és ne ijedjen meg) a baba karúszót viszont a nagyobb gyerekeknek javasoljuk, mert a legkevésbé biztonságos. Amíg egy baba úszógumi, egy beülős úszógumi életet menthet a karúszó inkább szabadságot ad a gyereknek. A baba úszógumi ellenálló, nem kell félned attól, hogy hirtelen kiszakad, és nem védi a babádat többé. Ha baba úszógumit választasz mindig nézd meg a belső kör átmérőjét, és érdemes olyat választani amin van kapaszkodó.

BabaMarket.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babamarket.blog.hu/api/trackback/id/tr7013850922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása