Baba-Mama és JÁTÉK webáruház

BabaMarket

Játéktároló

2018. április 19. - babamarket

Amikor este szétnézel a babaszobában (tedd hozzá a nappalit is) és megint úgy érzed, hogy egy órán keresztül fogod pakolni a szoba különböző pontján elhagyott apró, vagy nagyobb játékokat, kockákat, autókat, vagy plüsscuccokat, akkor fogod elhatározni, hogy szükséged van játéktárolóra. A játéktároló nem több annál, mint amit a neve is sejtet: játékokat tudsz benne majd tárolni. Rengeteg játéktároló közül, több szempont alapján tudsz választani: a legfontosabb, a mérete azaz, hogy mennyi játék fér el bele a játéktárolóba.

Játéktároló

Fontos, hogy mennyire illik bele a szobába (egy játéktároló mindig elöl lesz, látható helyen), illetve az is, hogy milyen alakú a játéktároló: létezik téglalap, doboz alakú játéktároló éppúgy, mint henger alakú játéktároló. (És akkor még nem beszéltünk a különböző textil játéktárolókról: a Garfield-ról, Pikachus-ról, melyek a szoba díszei is egyben). A játéktároló készülhet fából, akkor lemosható, illetve szintén lemosható, vagy mosható anyagból.

Játéktároló

A bejegyzés trackback címe:

https://babamarket.blog.hu/api/trackback/id/tr7513816060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása